productieproces
Boerderij Chips-Vegan

Vegan Chips – Boerderij Chips

Vegan Chips

We hebben goed nieuws: vanaf nu is Boerderij Chips officieel Vegan Chips! Een mooie stap vooruit: naast lactosevrij, glutenvrij en vrij van toegevoegde suikers is Vegan, wat we al waren, nu ook een officieel logo op de zak en daardoor makkelijk herkenbaar als Vegan product. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van onze verse chips. Daarom zorgen we niet alleen voor een geweldige smaak maar letten we er ook goed op dat er geen onnodige toevoegingen in onze chips zitten. 1 januari is voor veel mensen het startsein om bewust het nieuwe jaar in te gaan en daar dragen wij graag aan bij!

Vegan eten

Steeds meer mensen worden zich bewust van wat ze eten, waar hun eten vandaan komt en welke impact dit heeft op het milieu. Een goede ontwikkeling maar het is en blijft lastig om dan te weten wat je wel en niet mag eten. Veganistisch eten is in opkomst maar wat houdt dit nu precies in? Bij een vegan levensstijl eet je geen dierlijke producten en je maakt er ook geen gebruik van. Je eet volledig plantaardig.

Zoveel mogelijk duurzaam & natuurlijk

Nou zitten wij met de basis voor onze chips al goed natuurlijk. Onze aardappels worden zoveel mogelijk duurzaam geteeld en de insecten helpen ons met de bestuiving. We hebben de aardappelteelt volledig in eigen handen en kunnen zo op het hele proces van aardappel tot chips toezien. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke smaakmakers zodat er ook geen dierlijke toevoegingen in de chips zitten. Zo krijg je de lekkerste chips vers van het land!

Bewust genieten

Ook als je bewust eet, kun je natuurlijk wel nog (met mate) genieten van wat lekkers. Dan kies je dus bewust voor iets dat bij je levensstijl past. Hoe fijn is het dan dat je met een gerust hart onze chips op tafel kunt zetten? Ook wanneer er bezoek komt, hoef je je geen zorgen te maken want iedereen kan deze chips eten. Maak er eventueel een lekkere vegan dip bij en geniet! In ons gratis receptenboekje vind je een heerlijke vegan aubergine dip, zo maak je er helemaal een feestje van!

Je download het gratis receptenboekje hier.

Gemak met de feestdagen

Ga voor gemak met de feestdagen

De komende maanden staan weer volop in het teken van feestelijke en gezellige dagen met het gezin en je familie. De lootjes zijn misschien alweer getrokken, de kerstdagen zijn verdeeld en er wordt volop nagedacht over wat er gegeten gaat worden. Het is en blijft een belangrijk onderdeel van deze dagen vol gezelligheid. Maar omdat iedereen het al druk genoeg heeft in deze laatste maanden van het jaar, gaan wij bij Boerderij Chips voor gemak met de feestdagen!

Chips voor jong en oud

Want hoewel het zeker leuk is om uit te pakken en allemaal lekkere hapjes te maken, gaat het vooral om het samenzijn en het vieren van Sinterklaas en kerst. Bovendien is het niet makkelijk ieder jaar weer hapjes en gerechten te bedenken die iedereen lust. Van jong tot oud, ze hebben allemaal een andere smaak en omdat het wel zo gezellig is als iedereen kan meegenieten, hebben wij de ideale oplossing zodat je een hapje kunt serveren dat jong en oud waardeert! Want wie houdt er nou niet van chips?

Verschillende smaken

Onze verse chips zijn er in 3 verschillende smaken. Zeezout naturel voor de liefhebber van pure chips en een goede aardappelsmaak, paprika chips die bij velen nog altijd favoriet zijn en dan hebben we ook nog zeezout ribbel voor degene die van extra bite houden. Zet wat schalen op tafel en iedereen kan genieten! Omdat onze chips al ontzettend lekker zijn van zichzelf, hebben ze eigenlijk niks extra’s nodig en eet je ze gewoon zo! Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een lekkere dipsaus bij de chips te serveren of er een complete borrelplank van te maken met nog meer hapjes.

Borrelen met Boerderij Chips

Er is altijd zo’n moment op de dag dat je even trek hebt in iets hartigs. Het duurt nog even voordat het diner wordt geserveerd dus een ideale tijd om wat snacks op tafel te zetten. Neem onze aardappelchips als uitgangspunt en vul dat aan met wat andere partysnacks: een stukje kaas, wat plakjes worst, nootjes…. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld want dan sta je weer te sloven in de keuken en dat is nu juist wat je niet wilt. Gewoon makkelijk, snel en vooral lekker! Het enige wat jij moet doen is zorgen voor genoeg zakken chips want die gaan altijd sneller leeg dan je denkt.

Enzo Knol bij Boerderij Chips

Enzo Knol bakt Boerderij Chips paprika

Dat Enzo Knol gek is op de trekkers van John Deere steekt hij niet onder stoelen of banken. Zijn auto heeft hij laatst nog gestyled in het design van deze luxe trekker!

  1. Omdat wij een aantal van deze luxe trekkers rijden, nodigden wij Enzo uit voor een ritje op zijn favoriete voertuig. Afgelopen woensdag kwam hij met zijn vriend naar ‘s-Gravendeel en het bleef niet alleen bij rijden! Enzo hielp mee met de oogst en dook daarna de fabriek in om zelf chips te bakken. Het hele proces van aardappel tot chips heeft hij natuurlijk vastgelegd in een vlog, bekijk de vlog van Enzo Knol bij Boerderij Chips.

Met zijn enorme enthousiasme en interesse heeft hij bovendien zijn eigen gelimiteerde oplage Boerderij Chips gemaakt die over 2 weken in de winkels te vinden zal zijn! Vanaf 22 november kun jij zo’n speciale zak #knolpower paprika chips bemachtigen! Waar ze komen te liggen, weten we niet. Er zijn maar een paar pallets gemaakt maar …..

Als jij zo’n speciale Enzo Knol zak in de wacht hebt gesleept, maak je ook nog eens kans op een hoodie. Bekijk de win actie op Facebook.
(Winactie is gesloten)

Niet alleen hij, maar ook wij hebben enorm genoten van zijn komst!

Benieuwd welke smaken Boerderij Chips er zijn en waar je ze kunt kopen? Bekijk het assortiment.

Nieuwe oogst Boerderij Chips 2019

Nieuwe oogst Boerderij Chips

Nieuwe oogst Boerderij Chips

Nieuwe oogst Boerderij Chips voor een heel jaar verse chips. Inmiddels zijn alle nieuwe aardappels van het land gerooid. De nieuwe oogst voor een heel jaar verse chips is binnen en de afgelopen weken reden de machines af en aan om alle aardappels binnen te halen en op te slaan. In 3 grote silo’s waar in elk wel 5 ton aardappels ligt opgeslagen, blijven de aardappels droog en gekoeld goed tot ze verwerkt worden tot heerlijke chips.

Kwaliteit nieuwe oogst Boerderij Chips controleren

De aardappels die binnenkomen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Hoe is de kwaliteit, zitten er geen oneffenheden op. Gelukkig ziet alles er goed uit! Tijdens de groei van de aardappels is er natuurlijk regelmatig een steekproef gedaan om te kijken of het goed gaat. Het is ieder jaar weer een spannend proces. Je bent afhankelijk van verschillende factoren waarbij het weer natuurlijk van grote invloed is. Niet iedere aardappel groeit hetzelfde, we komen daarom weleens heel bijzondere of heel grote aardappels tegen. Die zien er mooi uit, maar zijn niet geschikt voor de chips.

Bewaarproces van de nieuwe oogst

De aardappels die binnen worden gehaald gaan direct de silo’s in. Het is belangrijk dat ze in het donker worden opgeslagen omdat ze anders groen kleuren. En groene chips zien er niet zo aantrekkelijk uit natuurlijk. Met behulp van zonne-energie worden de aardappels op een constante temperatuur bewaard. Vanwege het kwalitatieve aardappelras dat wij gebruiken, blijven de aardappels zeker een jaar goed!

Wisselteelt Boerderij Chips

Nu de aardappels gerooid zijn, worden de akkers de komende jaren weer gebruikt voor andere teelt. Rondom de boerderij ligt voldoende grond om de bodem voldoende rust te geven na een aardappelteelt. We gebruiken dus steeds een ander stuk om onze aardappels op te telen. Zo kunnen we een constante kwaliteit waarborgen en lokaal blijven produceren.

Andere smaak en structuur

Een leuk weetje is dat onze verse chips het hele jaar door variëren van smaak. Wij wassen de aardappel en snijden hem in plakjes dus het is puur natuur. Tijdens het bewaren verandert de aardappel van zetmeel structuur en suikergehalte. Dat zorgt voor een andere smaak en structuur. Natuurlijk kijken we goed welke aardappel de beste chips leveren op ieder moment!

Productieproces

De silo’s waarin de aardappels bewaard worden, staan uiteraard ook op ons terrein. Vanuit de silo worden de aardappels gesorteerd op maat, vorm en schilkwaliteit. Dan worden ze gewassen en gedroogd waarna ze in batches worden verwerkt tot de allerlekkerste chips. Het is een proces dat niet automatisch door loopt want iedere batch wordt goed in de gaten gehouden en eventueel bijgesteld zodat alleen de beste chips in de zakken terecht komen. Zo kunnen wij het hele jaar door van Boerderij Chips genieten!

Bekijk al onze smaken

Bekijk waar de chips bij jou in de buurt te koop is

Vaker genieten van chips met lekkere dips

Makkelijke hapjes voor veel mensen

Nu zijn onze verse chips van zichzelf al heel erg lekker maar met een dipsaus erbij maak je ze nog lekkerder! Je kunt er dan zoveel kanten mee op en je creëert op een makkelijke manier heel veel verschillende soorten hapjes. Die hapjes zijn dan weer ideaal als partysnack op een feestje, wat lekkers bij de borrel of gewoon zomaar tijdens een lekker filmavondje! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: kies bijvoorbeeld voor een bepaald thema, één smaak chips of proef welke dip jij het lekkerst vindt bij je favoriete smaak chips!

Lekker dippen met onze verse chips

Dat er legio mogelijkheden zijn, hebben een aantal creatieve foodbloggers de afgelopen tijd wel laten zien. Zij gingen de uitdaging aan en maakten allemaal verschillende en heerlijke dips. Met de meest uiteenlopende ingrediënten maakten ze de meest verrassende dips. Tijdens de Boerderij Chips borrel op 4 juli konden we zelf proeven hoe lekker onze chips met allerlei dips combineren en van onze bloginsiders kregen we ook nog de ene na de andere lekkere dip onder ogen. De opdracht aan onze bloginsiders was om hun favoriete smaak Boerderij Chips te kopen en daar een bijpassende dip bij te maken.

Een receptenboekje vol dips

Over het algemeen eet je chips als een lekkere snack tijdens een filmavondje of er wordt een schaal chips neergezet op een verjaardag. Maar waarom zou je niet vaker genieten van onze verse chips? Wij vinden dat er juist ontzettend veel momenten zijn om chips te eten. Bij de borrel, als voorgerecht, bij een picknick of als je wat mensen uitnodigt. En nu helemaal want wat zijn er veel verschillende dips gemaakt! Van koude bereidingen tot wat uitgebreidere dips, je kunt precies datgene kiezen wat jij lekker vindt. Om je op weg te helpen, komen we binnenkort met een receptenboekje met daarin de lekkerste dipsauzen voor bij één van onze verschillende chips smaken. Ook komen de recepten op de website te staan.

De top 3

De winnares van de bloginsidersactie Kokkerellen met Suus maakte met onze chips een wel heel bijzonder borrelhapje: kipnuggets met Boerderij Chips en een dip. Serveer daar nog onze andere chips smaken aan en leg nog wat extra’s op de borrelplank en je hebt genoeg voor een grote groep mensen! De nummer 2 van de bloginsidersactie, Nicole van Cookies and carrotsticks, ging voor een gekarameliseerde uiendip. Die heeft een intense smaak en combineert goed met paprikachips. De nummer 3 is een heerlijke auberginedip van Lis Loves Cooking die ook goed combineert met rauwkost.

  

Nog meer genietmomenten

Zo blijkt wel weer dat je alle kanten op kunt met onze chips! Probeer het dus zelf eens met een lekkere dip. Zeker weten dat je nu nog vaker gaat genieten van onze aardappelchips!

Boerderij Chips - bloggers en dips

Borrelen met dips en Boerderij Chips

Borrelen bij Boerderij Chips

Zet een groep foodbloggers in de fabriek waar Boerderij Chips gemaakt worden en ze willen allemaal spontaan onder de lopende band gaan liggen met hun mond open. Al die heerlijke chips die vers uit de grote frituurpan komen om te worden gekruid en verpakt, het maakte de gezellige groep enorm enthousiast tijdens een bezoekje aan Boerderij Chips. We hadden ze uitgenodigd voor een kennismaking en een gezellige borrel en namen ze eerst mee in de ‘cabrio’ van het boerenland voor een bezoekje aan de bron van onze chips: de aardappelvelden.

Boerderij Chips cabrio

Boerderij Chips cabrio

Aardappelen in de loods

Op een zonnige dag in juli ontvangt boer Henk 14 enthousiaste vrouwen die allemaal schrijven over eten op hun blog. Als eerste krijgen ze een rondleiding op de oude boerderij waar 2 loodsen zijn om de aardappelen op te slaan. Er ligt nu nog een kleine berg aardappelen van de oogst in oktober vorig jaar. Door luchtcirculatie vanaf de grond blijven de aardappelen koel en lang goed. Boer Henk vertelt dat hij zelf chips van deze aardappelen het lekkerst vindt omdat de schil, naarmate ze langer liggen, dikker wordt en dat geeft extra bite. Nieuwe aardappelen hebben een dun velletje dat er bij het wassen bijna helemaal vanaf gaat. Daarom staat er op de zak ook dat de smaak van Boerderij Chips per seizoen kan verschillen. Er worden volop foto’s en filmpjes gemaakt om maar niets te missen van zo’n oer-Hollands product.

Aardappelen in de schuur - Boerderij Chips

Aardappelen in de schuur – Boerderij Chips

Naar de aardappelvelden

Dan is het tijd voor het ritje in de ‘cabrio’: een aanhanger achter de tractor tot grote hilariteit van de groep. Het is maar een klein stukje naar het aardappelveld en onderweg zien ze alvast de boerderij waar de chips gebakken worden. Het is nog geen oogsttijd maar toch komen er al redelijk grote aardappelen uit de grond. Het grappige is dat er, ondanks de bloemetjes aan de aardappelplanten, geen bijen nodig zijn voor de bestuiving en voortplanting. Een aardappel is onzijdig en plant zichzelf voort zodra je hem in de grond stopt. De bloemetjes van de aardappelplant bevat wel zaadjes maar als je die plant, krijg je een compleet ander aardappelras terwijl de aardappel zelf hetzelfde ras oplevert. Het is een interessant verhaal en bovendien is het een mooi gezicht zo’n aardappelveld.

Aardappels op de velden - Boerderij Chips

Aardappels op de velden – Boerderij Chips

Tijd voor dips

Onderweg terug naar de Boerderij Chips fabriek wordt er nog gestopt bij een veld waar een ander ras wordt getest en waarvan de bloemetjes niet wit maar paars zijn. En dan is het tijd voor de start van een leuk onderdeel: het maken van dips voor bij de Boerderij Chips. De 2 winnaars kunnen een mooie borrelplank winnen en er wordt druk op los gesneden, gemengd en geproefd. Het is leuk om te zien dat er totaal verschillende dips worden gemaakt. Ondertussen wordt er natuurlijk lekker geproefd van de chips die op tafel staan. Als de dips klaar zijn, worden ze eerst mooi gefotografeerd en daarna volgt de stemronde. Iedereen proeft alle dips en geeft zijn score aan.

Winnaar van de dip wedstrijd - Boerderij Chips

Winnaar van de dip wedstrijd – Boerderij Chips

Rondleiding en borrel

Terwijl de dames een rondleiding krijgen in de chips fabriek om te zien hoe het proces van aardappel tot chips verloopt, worden de punten opgeteld en alles voor de borrel klaargezet. Even later komt iedereen vol verwondering naar buiten want het is toch wel een ingenieus systeem, vooral de laser die verkeerde chips selecteert is heel bijzonder! En natuurlijk die lopende band vol bergen chips! Het is heel verleidelijk om daar je handen onder te houden. Al napratend onder het genot van een drankje en Boerderij Chips met de dips, worden de winnaars bekend gemaakt. Helena van Eating Habits en Nandita van the Spiced Chickpea maakten de beste dips met respectievelijk een bacon bieslook dip en een spicy summer dip. Zij krijgen een mooie borrelplank en hun recept komt in een speciaal receptenboekje dat binnenkort aan te vragen zal zijn via de site. Het was een mooie en geslaagde dag!

Picknickmand - Boerderij Chips

Fietsen in de Hoeksche Waard

Fietsen in de Hoeksche Waard

Een prachtige groene omgeving, wijds uitzicht en bloeiende borders: in de Hoeksche Waard vind je het allemaal. Deze regio in Zuid-Holland leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht dwars door de akkers en velden. Vooral in het voorjaar is het er prachtig en geniet je optimaal van de natuur.

Ruim 300 kilometer aan fietsroutes

Buiten zijn met lekker weer is voor veel mensen optimaal genieten. En waar kun je dat nou beter doen dan in ons eigen kikkerlandje? De Hoeksche Waard leent zich uitstekend voor een mooie dagtocht. Met ruim 300 kilometer aan fietsroutes kun je je lol op en ontsnap je uit de drukte van alledag. Gewoon genieten van al het moois om je heen en op de fiets zie je hartstikke veel. Je vindt er volop natuur maar ook bezienswaardigheden, mooie dorpjes en veerpontjes. De Hoeksche Waard is een landbouwgebied bij uitstek. Het is er wijds en vruchtbaar en vooral in de lente is het er prachtig. Met de fiets kun je steeds een ander stuk van de omgeving verkennen.

Fietsknooppunten

Met behulp van fietsknooppunten kun je jouw ideale route bepalen. Overal vind je de paaltjes met de wit met groene bordjes waarop staat aangegeven hoe ver het nog is naar het volgende fietsknooppunt. Bij de meeste knooppunten vind je ook nog een kaart met een overzicht van de knooppunten in dat gebied. Elk knooppunt heeft een nummer dus je kunt van tevoren je route uitstippelen of onderweg kiezen voor een langere of kortere route. Het voordeel van de knooppunten is dat je heel makkelijk kunt variëren en zo iedere keer een ander stuk kunt ontdekken. Er zijn speciale apps te downloaden zodat je de route gemakkelijk op je telefoon kunt zetten.

Bloeiende borders

Kenmerkend voor de Hoeksche Waard in de lente zijn de bloeiende borders oftewel de agroranden. Deze prachtige bloemenborders omringen de akkers en ze zijn hartstikke nuttig voor de insecten. Die komen namelijk op de bloemen af en houden daarmee ook de omringende planten en bloemen in goede conditie. Hierdoor hoeven de boeren geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken bij de aardappelteelt wat weer bijdraagt aan de duurzaamheid van Boerderij Chips.

Boerderij chips

De boerderij van Boerderij Chips grenst trouwens pal aan de akkers waar de aardappels worden geteeld. Ook hier worden ze omringd door mooie veldbloemen en in de lente hebben de aardappelplanten ook mooie witte bloemetjes. De aardappelplanten deinen mooi mee in de wind en het is een genot om hier tussendoor te fietsen! Natuurlijk vind je niet alleen maar aardappels en chips. De Hoeksche Waard is een bron van lekkere lokale producten zoals groenten, fruit maar ook zuivel. Kortom, er valt genoeg te ontdekken!

Picknicken

De Hoeksche Waard is een behoorlijk groot gebied dus trek gerust een paar uurtjes uit voor een mooie fietstocht. Natuurlijk neem je wel iets lekkers mee voor onderweg want ergens picknicken op een leuk bankje met geweldig uitzicht is heerlijk! Lekkere broodjes, wat verfrissende drankjes en voor de lekkere trek ook nog een zak (of 2) van die smakelijke Boerderij Chips. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijke dag in een mooie omgeving.

Boerderij Chips - Libelle Zomerweek

Boerderij Chips op de Libelle Zomerweek

Vier samen met Boerderij Chips een tropisch feestje op de Libelle Zomerweek

Zet het alvast in je agenda: van 23 tot en met 29 mei vindt de Libelle Zomerweek weer plaats. Libelle geeft een tropical party en wat is nou een feestje zonder chips? Daarom vind je ons de hele week op het gezelligste feest van Nederland!

Wij houden wel van een feestje en op de Libelle Zomerweek vermaak je je met je vriendinnen op het Almeerderstrand met toffe optredens, inspirerende workshops en geweldige modeshows. Natuurlijk kun je ook heerlijk shoppen en geniet je van lekker eten en drinken. We nodigen je uit om te komen proeven in onze stand (1371). Wij nemen natuurlijk onze lekkere chips mee en maken graag kennis met je!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over onze chips. Wat is jouw favoriete smaak, wanneer eet je graag chips en dip je ze graag in een lekker sausje? Deel het met ons in onze stand. Bovendien maak je kans op tropische prijzen! Iedere dag om 16:00 uur verloten we een mooie prijs. Zien we je daar?

Klik hier voor meer informatie over de Libelle Zomerweek.

Strandstoel Boerderij Chips - winnen Libelle Zomerweek

Strandstoel Boerderij Chips – winnen Libelle Zomerweek

PlanetProof - Boerderij Chips

Waarom is Boerderij Chips PlanetProof?

Wat is ”On the way to PlanetProof”?

Boerderij Chips is ”On the way to PlanetProof” , maar waar staat planet proof precies voor?

‘On the way to PlanetProof’ is een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk voor zuivel, groenten en fruit, eieren, bloemen, planten, bomen en bloembollen. PlanetProof producten zijn duurzamer geproduceerd. Zo weet je zeker dat je een product koopt dat goed is voor mens, dier, natuur en milieu.

Wie mogen het keurmerk gebruiken?

Alléén boeren en tuinders die aan strenge eisen voldoen, mogen het keurmerk On the way to PlanetProof gebruiken. Deze leveranciers worden gecertificeerd als ze op duurzamere wijze produceren of telen. Ook handelaren, verpakkers en bewerkers van producten moeten aan de PlanetProof criteria voldoen. Dit wordt allemaal gecontroleerd door externe onafhankelijke partijen.

On the way to PlanetProof boeren, wij dus, en tuinders werken aan schonere lucht, vruchtbare bodem, een goede waterkwaliteit en dierenwelzijn. Ze besteden aandacht aan meer natuur op het landbouwbedrijf, circulair afval verwerken en recyclen. De eisen voor PlanetProof worden ieder jaar herzien en waar mogelijk aangescherpt.

On the way to Planet Proof

Waarom is On the way to PlanetProof belangrijk?

Wat we nú doen, heeft gevolgen voor later. PlanetProof houdt rekening met mens, dier, natuur en milieu. Ook helpt On the way to PlanetProof boeren en tuinders om doelgericht aan de Sustainable Development Goals van de United Nations te werken. Met PlanetProof kies je voor duurzamere producten.
‘‘On the way to PlanetProof’ is per 2019 de nieuwe en internationale naam voor Milieukeur agro/food producten.

Waarom is Boerderij Chips On the way to Planet Proof?

  • de aardappelen die als grondstof dienen voor boerderijchips is 100% gegarandeerd “PlanetProof”, omdat wij maar 1 leverancier van  aardappelen hebben… dat zijn wijzelf
  • de aardappelen groeien allemaal  rondom onze boerderij
  • ze liggen bij ons in opslag in de loods op de boerderij
  • daarom geen transport van aardappelen en daarmee een grote reductie van CO₂ uitstoot
  • de energie wordt zoveel mogelijk opgewekt via zonnepanelen en eventueel aangekochte energie is ‘’groen label’’
  • omdat wij onze aardappelen niet schillen maar intensief wassen produceren wij geen met zetmeel verontreinigd water
  • chips afval gaat naar een biovergister en de oude frituurolie wordt verwerkt in biodiesel
  • de aardappelen die ongeschikt zijn voor chips productie dienen als veevoer voor koeien.
  • afval van inpakfolie gaat naar de recycling. Onze chips folie bevat namelijk geen aluminium en kan  daarom gerecycled worden.

Alle redenen dus om als Boerderij Chips ”On the way to PlanetProof te zijn.

Wil je meer weten of lezen over planet proof bekijk dan de website planetproof.nl, zelf ervaren? Koop een zak Boerderij Chips.

Bron: planetproof.nl

Wordt Boerderij Chips echt gebakken op de Boerderij? Bloggers zochten het uit.

Vaak krijgen wij de vraag of Boerderij Chips ook echt gebakken wordt op de boerderij? Wij nodigden een groep bloggers uit om deze vraag te kunnen beantwoorden.

Bloggers, wie kent ze niet? De enthousiaste foodies of mama’s die met passie vertellen over hun dagelijks leven, wat ze eten en wat ze meemaken. In oktober hebben we 2 keer een groep van deze leuke bloggers op de boerderij ontvangen voor een rondleiding door de chipsfabriek. We zijn gestart met de foodbloggers, die geen genoeg konden krijgen van de verschillende soorten chips tijdens de presentatie van Henk. Met een rondleiding door de chipsfabriek was hun verhaal compleet en kregen ze de chips mee naar huis om het thuis nog een keer te beleven en er een mooi blog over te schrijven.

De tweede keer kregen we een groep enthousiaste mama’s met hun kinderen, wat is er leuker dan samen met je kindjes in de herfstvakantie te komen kijken of die chips echt op de boerderij gemaakt wordt? De kinderen gingen aan de slag met het wassen van hun eigen aardappels en doorliepen het bakproces, tot het in ontvangst nemen van hun eigen zak chips met naam erop. Ook zij gingen naar huis met wat extra chips om er thuis een mooi verhaal van te maken.

De verhalen die ze opgedaan hebben bleef niet beperkt tot de familie en vrienden, maar werd natuurlijk gedeeld op Social Media en hun eigen Blog. Hieronder staan een aantal foto’s die geplaats zijn op Instagram en Facebook, tijdens het bezoek.

   

Wij hebben het heel leuk gevonden om deze bloggers kennis te laten maken met Boerderij Chips. Wil je hun verhaal lezen of ze gaan volgen?

Hieronder volgt een opsomming van alle bloggers die we ontmoet hebben met link naar hun blog over Boerderij Chips of link naar hun website. 

Foodbloggers

Foodies magazine

Mama bloggers

Veel leesplezier!

Boerderij® chips is te koop bij