productieproces
Boerderij Chips - bloggers en dips

Borrelen met dips en Boerderij Chips

Zet een groep foodbloggers in de fabriek waar Boerderij Chips gemaakt worden en ze willen allemaal spontaan onder de lopende band gaan liggen met hun mond open. Al die heerlijke chips die vers uit de grote frituurpan komen om te worden gekruid en verpakt, het maakte de gezellige groep enorm enthousiast tijdens een bezoekje aan Boerderij Chips. We hadden ze uitgenodigd voor een kennismaking en een gezellige borrel en namen ze eerst mee in de ‘cabrio’ van het boerenland voor een bezoekje aan de bron van onze chips: de aardappelvelden.

Boerderij Chips cabrio

Boerderij Chips cabrio

Aardappelen in de loods

Op een zonnige dag in juli ontvangt boer Henk 14 enthousiaste vrouwen die allemaal schrijven over eten op hun blog. Als eerste krijgen ze een rondleiding op de oude boerderij waar 2 loodsen zijn om de aardappelen op te slaan. Er ligt nu nog een kleine berg aardappelen van de oogst in oktober vorig jaar. Door luchtcirculatie vanaf de grond blijven de aardappelen koel en lang goed. Boer Henk vertelt dat hij zelf chips van deze aardappelen het lekkerst vindt omdat de schil, naarmate ze langer liggen, dikker wordt en dat geeft extra bite. Nieuwe aardappelen hebben een dun velletje dat er bij het wassen bijna helemaal vanaf gaat. Daarom staat er op de zak ook dat de smaak van Boerderij Chips per seizoen kan verschillen. Er worden volop foto’s en filmpjes gemaakt om maar niets te missen van zo’n oer-Hollands product.

Aardappelen in de schuur - Boerderij Chips

Aardappelen in de schuur – Boerderij Chips

Naar de aardappelvelden

Dan is het tijd voor het ritje in de ‘cabrio’: een aanhanger achter de tractor tot grote hilariteit van de groep. Het is maar een klein stukje naar het aardappelveld en onderweg zien ze alvast de boerderij waar de chips gebakken worden. Het is nog geen oogsttijd maar toch komen er al redelijk grote aardappelen uit de grond. Het grappige is dat er, ondanks de bloemetjes aan de aardappelplanten, geen bijen nodig zijn voor de bestuiving en voortplanting. Een aardappel is onzijdig en plant zichzelf voort zodra je hem in de grond stopt. De bloemetjes van de aardappelplant bevat wel zaadjes maar als je die plant, krijg je een compleet ander aardappelras terwijl de aardappel zelf hetzelfde ras oplevert. Het is een interessant verhaal en bovendien is het een mooi gezicht zo’n aardappelveld.

Aardappels op de velden - Boerderij Chips

Aardappels op de velden – Boerderij Chips

Tijd voor dips

Onderweg terug naar de Boerderij Chips fabriek wordt er nog gestopt bij een veld waar een ander ras wordt getest en waarvan de bloemetjes niet wit maar paars zijn. En dan is het tijd voor de start van een leuk onderdeel: het maken van dips voor bij de Boerderij Chips. De 2 winnaars kunnen een mooie borrelplank winnen en er wordt druk op los gesneden, gemengd en geproefd. Het is leuk om te zien dat er totaal verschillende dips worden gemaakt. Ondertussen wordt er natuurlijk lekker geproefd van de chips die op tafel staan. Als de dips klaar zijn, worden ze eerst mooi gefotografeerd en daarna volgt de stemronde. Iedereen proeft alle dips en geeft zijn score aan.

Winnaar van de dip wedstrijd - Boerderij Chips

Winnaar van de dip wedstrijd – Boerderij Chips

Rondleiding en borrel

Terwijl de dames een rondleiding krijgen in de chips fabriek om te zien hoe het proces van aardappel tot chips verloopt, worden de punten opgeteld en alles voor de borrel klaargezet. Even later komt iedereen vol verwondering naar buiten want het is toch wel een ingenieus systeem, vooral de laser die verkeerde chips selecteert is heel bijzonder! En natuurlijk die lopende band vol bergen chips! Het is heel verleidelijk om daar je handen onder te houden. Al napratend onder het genot van een drankje en Boerderij Chips met de dips, worden de winnaars bekend gemaakt. Helena van Eating Habits en Nandita van the Spiced Chickpea maakten de beste dips met respectievelijk een bacon bieslook dip en een spicy summer dip. Zij krijgen een mooie borrelplank en hun recept komt in een speciaal receptenboekje dat binnenkort aan te vragen zal zijn via de site. Het was een mooie en geslaagde dag!

Picknickmand - Boerderij Chips

Fietsen in de Hoeksche Waard

Fietsen in de Hoeksche Waard

Een prachtige groene omgeving, wijds uitzicht en bloeiende borders: in de Hoeksche Waard vind je het allemaal. Deze regio in Zuid-Holland leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht dwars door de akkers en velden. Vooral in het voorjaar is het er prachtig en geniet je optimaal van de natuur.

Ruim 300 kilometer aan fietsroutes

Buiten zijn met lekker weer is voor veel mensen optimaal genieten. En waar kun je dat nou beter doen dan in ons eigen kikkerlandje? De Hoeksche Waard leent zich uitstekend voor een mooie dagtocht. Met ruim 300 kilometer aan fietsroutes kun je je lol op en ontsnap je uit de drukte van alledag. Gewoon genieten van al het moois om je heen en op de fiets zie je hartstikke veel. Je vindt er volop natuur maar ook bezienswaardigheden, mooie dorpjes en veerpontjes. De Hoeksche Waard is een landbouwgebied bij uitstek. Het is er wijds en vruchtbaar en vooral in de lente is het er prachtig. Met de fiets kun je steeds een ander stuk van de omgeving verkennen.

Fietsknooppunten

Met behulp van fietsknooppunten kun je jouw ideale route bepalen. Overal vind je de paaltjes met de wit met groene bordjes waarop staat aangegeven hoe ver het nog is naar het volgende fietsknooppunt. Bij de meeste knooppunten vind je ook nog een kaart met een overzicht van de knooppunten in dat gebied. Elk knooppunt heeft een nummer dus je kunt van tevoren je route uitstippelen of onderweg kiezen voor een langere of kortere route. Het voordeel van de knooppunten is dat je heel makkelijk kunt variëren en zo iedere keer een ander stuk kunt ontdekken. Er zijn speciale apps te downloaden zodat je de route gemakkelijk op je telefoon kunt zetten.

Bloeiende borders

Kenmerkend voor de Hoeksche Waard in de lente zijn de bloeiende borders oftewel de agroranden. Deze prachtige bloemenborders omringen de akkers en ze zijn hartstikke nuttig voor de insecten. Die komen namelijk op de bloemen af en houden daarmee ook de omringende planten en bloemen in goede conditie. Hierdoor hoeven de boeren geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken bij de aardappelteelt wat weer bijdraagt aan de duurzaamheid van Boerderij Chips.

Boerderij chips

De boerderij van Boerderij Chips grenst trouwens pal aan de akkers waar de aardappels worden geteeld. Ook hier worden ze omringd door mooie veldbloemen en in de lente hebben de aardappelplanten ook mooie witte bloemetjes. De aardappelplanten deinen mooi mee in de wind en het is een genot om hier tussendoor te fietsen! Natuurlijk vind je niet alleen maar aardappels en chips. De Hoeksche Waard is een bron van lekkere lokale producten zoals groenten, fruit maar ook zuivel. Kortom, er valt genoeg te ontdekken!

Picknicken

De Hoeksche Waard is een behoorlijk groot gebied dus trek gerust een paar uurtjes uit voor een mooie fietstocht. Natuurlijk neem je wel iets lekkers mee voor onderweg want ergens picknicken op een leuk bankje met geweldig uitzicht is heerlijk! Lekkere broodjes, wat verfrissende drankjes en voor de lekkere trek ook nog een zak (of 2) van die smakelijke Boerderij Chips. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijke dag in een mooie omgeving.

Boerderij Chips - Libelle Zomerweek

Boerderij Chips op de Libelle Zomerweek

Vier samen met Boerderij Chips een tropisch feestje op de Libelle Zomerweek

Zet het alvast in je agenda: van 23 tot en met 29 mei vindt de Libelle Zomerweek weer plaats. Libelle geeft een tropical party en wat is nou een feestje zonder chips? Daarom vind je ons de hele week op het gezelligste feest van Nederland!

Wij houden wel van een feestje en op de Libelle Zomerweek vermaak je je met je vriendinnen op het Almeerderstrand met toffe optredens, inspirerende workshops en geweldige modeshows. Natuurlijk kun je ook heerlijk shoppen en geniet je van lekker eten en drinken. We nodigen je uit om te komen proeven in onze stand (1371). Wij nemen natuurlijk onze lekkere chips mee en maken graag kennis met je!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over onze chips. Wat is jouw favoriete smaak, wanneer eet je graag chips en dip je ze graag in een lekker sausje? Deel het met ons in onze stand. Bovendien maak je kans op tropische prijzen! Iedere dag om 16:00 uur verloten we een mooie prijs. Zien we je daar?

Klik hier voor meer informatie over de Libelle Zomerweek.

Strandstoel Boerderij Chips - winnen Libelle Zomerweek

Strandstoel Boerderij Chips – winnen Libelle Zomerweek

PlanetProof - Boerderij Chips

Waarom is Boerderij Chips PlanetProof?

Wat is ”On the way to PlanetProof”?

Boerderij Chips is ”On the way to PlanetProof” , maar waar staat planet proof precies voor?

‘On the way to PlanetProof’ is een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk voor zuivel, groenten en fruit, eieren, bloemen, planten, bomen en bloembollen. PlanetProof producten zijn duurzamer geproduceerd. Zo weet je zeker dat je een product koopt dat goed is voor mens, dier, natuur en milieu.

Wie mogen het keurmerk gebruiken?

Alléén boeren en tuinders die aan strenge eisen voldoen, mogen het keurmerk On the way to PlanetProof gebruiken. Deze leveranciers worden gecertificeerd als ze op duurzamere wijze produceren of telen. Ook handelaren, verpakkers en bewerkers van producten moeten aan de PlanetProof criteria voldoen. Dit wordt allemaal gecontroleerd door externe onafhankelijke partijen.

On the way to PlanetProof boeren, wij dus, en tuinders werken aan schonere lucht, vruchtbare bodem, een goede waterkwaliteit en dierenwelzijn. Ze besteden aandacht aan meer natuur op het landbouwbedrijf, circulair afval verwerken en recyclen. De eisen voor PlanetProof worden ieder jaar herzien en waar mogelijk aangescherpt.

On the way to Planet Proof

Waarom is On the way to PlanetProof belangrijk?

Wat we nú doen, heeft gevolgen voor later. PlanetProof houdt rekening met mens, dier, natuur en milieu. Ook helpt On the way to PlanetProof boeren en tuinders om doelgericht aan de Sustainable Development Goals van de United Nations te werken. Met PlanetProof kies je voor duurzamere producten.
‘‘On the way to PlanetProof’ is per 2019 de nieuwe en internationale naam voor Milieukeur agro/food producten.

Waarom is Boerderij Chips On the way to Planet Proof?

 • de aardappelen die als grondstof dienen voor boerderijchips is 100% gegarandeerd “PlanetProof”, omdat wij maar 1 leverancier van  aardappelen hebben… dat zijn wijzelf
 • de aardappelen groeien allemaal  rondom onze boerderij
 • ze liggen bij ons in opslag in de loods op de boerderij
 • daarom geen transport van aardappelen en daarmee een grote reductie van CO₂ uitstoot
 • de energie wordt zoveel mogelijk opgewekt via zonnepanelen en eventueel aangekochte energie is ‘’groen label’’
 • omdat wij onze aardappelen niet schillen maar intensief wassen produceren wij geen met zetmeel verontreinigd water
 • chips afval gaat naar een biovergister en de oude frituurolie wordt verwerkt in biodiesel
 • de aardappelen die ongeschikt zijn voor chips productie dienen als veevoer voor koeien.
 • afval van inpakfolie gaat naar de recycling. Onze chips folie bevat namelijk geen aluminium en kan  daarom gerecycled worden.

Alle redenen dus om als Boerderij Chips ”On the way to PlanetProof te zijn.

Wil je meer weten of lezen over planet proof bekijk dan de website planetproof.nl, zelf ervaren? Koop een zak Boerderij Chips.

Bron: planetproof.nl

Wordt Boerderij Chips echt gebakken op de Boerderij? Bloggers zochten het uit.

Vaak krijgen wij de vraag of Boerderij Chips ook echt gebakken wordt op de boerderij? Wij nodigden een groep bloggers uit om deze vraag te kunnen beantwoorden.

Bloggers, wie kent ze niet? De enthousiaste foodies of mama’s die met passie vertellen over hun dagelijks leven, wat ze eten en wat ze meemaken. In oktober hebben we 2 keer een groep van deze leuke bloggers op de boerderij ontvangen voor een rondleiding door de chipsfabriek. We zijn gestart met de foodbloggers, die geen genoeg konden krijgen van de verschillende soorten chips tijdens de presentatie van Henk. Met een rondleiding door de chipsfabriek was hun verhaal compleet en kregen ze de chips mee naar huis om het thuis nog een keer te beleven en er een mooi blog over te schrijven.

De tweede keer kregen we een groep enthousiaste mama’s met hun kinderen, wat is er leuker dan samen met je kindjes in de herfstvakantie te komen kijken of die chips echt op de boerderij gemaakt wordt? De kinderen gingen aan de slag met het wassen van hun eigen aardappels en doorliepen het bakproces, tot het in ontvangst nemen van hun eigen zak chips met naam erop. Ook zij gingen naar huis met wat extra chips om er thuis een mooi verhaal van te maken.

De verhalen die ze opgedaan hebben bleef niet beperkt tot de familie en vrienden, maar werd natuurlijk gedeeld op Social Media en hun eigen Blog. Hieronder staan een aantal foto’s die geplaats zijn op Instagram en Facebook, tijdens het bezoek.

   

Wij hebben het heel leuk gevonden om deze bloggers kennis te laten maken met Boerderij Chips. Wil je hun verhaal lezen of ze gaan volgen?

Hieronder volgt een opsomming van alle bloggers die we ontmoet hebben met link naar hun blog over Boerderij Chips of link naar hun website. 

Foodbloggers

Foodies magazine

Mama bloggers

Veel leesplezier!

Nieuwe oogst aardappelen – Boerderij Chips

Heb je de velden deze zomer ook zo mooi in bloei zien staan? Toen wij allemaal aan het genieten waren van het warme en droge weer, deden onze aardappelen ontzettend hun best om te groeien, zodat we daar de lekkerste chips van kunnen maken.  
Dat was niet altijd even makkelijk vanwege de warmte en de droogte. Wij hebben ze flink geholpen zodat ze ,ondanks de droogte,  genoeg water hadden om te groeien. De aandacht gedurende het hele proces, maakt dat onze chips met schil, zo lekker smaakt.

Henk laat hier zien wat daarvan het resultaat is geworden. Wil je meer weten over het proces van zaaien tot oogsten, lees dan eens het productieproces.

De oogst van de aardappels kan nooit van te voren gepland worden, dat maakt het telen van grondstoffen zo spannend. Of de grondstof, in dit geval de aardappelen, goed is, wordt bepaald door de boeren en dan moet er actie ondernomen worden. Grote machines rijden over het land en rooien de aardappels van de velden. Dit gebeurt natuurlijk niet in een keer, maar gebeurt meerdere weken achter elkaar. De hele kleine aardappeltjes, krieltjes, blijven dan liggen en worden vaak ”handmatig gerooid” door de bewoners uit de omgeving.

Hier laat Henk zien hoe ”leeg” de schuur nu nog is, want inmiddels is de hele schuur gevuld en de tweede bewaarloods ook.

We oogsten voldoende aardappelen voor het hele jaar, waar wij iedere week weer nieuwe chips van gebakken. Totdat volgend jaar de schuur weer langzaam leegraakt en het proces opnieuw begint.

Omdat we alleen eigen geteelde aardappelen gebruiken voor onze chips, hebben we de teelt volledig in eigen hand. Daardoor kunnen we er alles aan doen om te komen tot een duurzame teelt en een duurzame productie. Wil je hier meer over weten? Lees dan eens het stuk over duurzame teelt.

Wil je meer zien van de oogst en het hele proces? Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid is op de boerderij geweest en heeft een film gemaakt voor hun serie ”Boeren” klik hier om de film te bekijken.

Borrelplank Luxe

Borrelhapjes recepten – borrelhapjes zelf maken

Gezellig borrelen in het weekend met je vrienden of familie, wie houdt er niet van? Even de tijd voor elkaar nemen en genieten van een goed gesprek en natuurlijk wat lekkers erbij! Wij geven je tips om zelf je ideale borrelplank samen te stellen en zelf je borrelhapjes te maken. Uiteraard ontbreken Boerderij Chips daar niet bij!

Thema borrelplanken

Op onze site vind je nu 5 suggesties voor heerlijke borrelplanken in verschillende thema’s. Houd jij van gezond of kies je liever voor een Griekse borrelplank? Wij helpen je op weg zodat je helemaal klaar bent voor het weekend! Bij iedere borrelplank past een verschillende smaak Boerderij Chips dus je kunt uitgaan van jouw favoriete smaak of je kunt gaan voor een van de thema’s! En voor een groot gezelschap kun je zelfs 2 borrelplanken combineren!

Ultieme verwennerij

Neem nu de borrelplank luxe, dat is pure verwennerij! Vul hem met de heerlijkste delicatessen zoals verschillende soorten kazen, luxe notenmix, gerookte zalm op toast en natuurlijk Boerderij Chips. Op deze plank kun je zelf kiezen welke Boerderij Chips jij hier het liefst bij eet want ze passen er allemaal bij. Kies de ribbel chips voor extra crunch, paprika voor degene die wat extra smaak wil of Puur voor een optimale smaakbeleving van de krokante aardappel chips. Er is keuze genoeg!

Borrelplank Luxe

Borrelplank Luxe

Guiltfree snacken

En wat denk je van de gezonde borrelplank? Uitgangspunt zijn de Boerderij Chips Puur, de chips zonder zout. Geschikt voor iedereen, ook als je een zoutarm dieet volgt. Hoe fijn is het dan dat je alles kunt eten! Daarnaast kun je een aantal borrelhapjes zelf maken zoals hummus. Breng deze op smaak met flink wat specerijen en knoflook zodat je ook deze zoutarm kunt houden. Hetzelfde geldt voor pesto, ook deze kun je makkelijk zelf maken van basilicum, pijnboompitten en olijfolie. Vul de plank aan met borrelhapjes zoals verschillende soorten rauwkost, fruit en ongezouten noten. Guiltfree genieten en snacken tijdens de borrel is zo binnen handbereik.

Borrelplank gezond

Borrelplank gezond

Mooie presentatie

Je ziet dat je met weinig moeite en het zelf maken van een borrelhapje al een heel eind komt. Presenteer alle lekkernijen op een mooie plank en serveer er natuurlijk een bijpassend drankje bij! Dat kan een verfrissende (alcoholvrije) cocktail zijn, een lekker biertje of je favoriete wijn. Vergeet ook de kinderen niet en maak hun drankje ook mooi op met een leuk rietje of een gezellig parapluutje. Weet jij al welke borrelplank je gaat maken? Geniet ervan!

boerderijchips puur

Nieuw: Boerderij Chips Puur

Vanaf vandaag kun je bij Albert Heijn terecht voor de allernieuwste smaak van Boerderij Chips: Puur! Boerderij Chips Puur zijn precies wat de naam al zegt: pure chips zonder toevoegingen en smaakstoffen. Heerlijke knapperige aardappelchips waarin de pure smaak van aardappel goed naar voren komt.

Geschikt voor iedereen

Boerderij Chips Puur zijn geschikt voor iedereen! Deze chips bevatten geen zout wat ze perfect maakt wanneer je een natriumarm dieet volgt. Ook voor kinderen, die wel graag chips eten maar nog niet zoveel zou mogen, zijn ze ideaal! Bovendien zijn de Boerderij Chips Puur ook geschikt voor veganisten en vegetariërs zodat je met een gerust hart deze chips kunt serveren op een feestje of wanneer je bezoek hebt!

De smaak

Chipsliefhebbers kunnen deze smaak zeker waarderen. Onze chips worden gemaakt van eigen geteelde aardappels en gebakken in de schil. Echte goede chips hebben maar weinig nodig en daarom laten we je kennis maken met deze nieuwe smaak. Door geen zout of andere smaakstoffen toe te voegen, proef je de heerlijke aardappelsmaak optimaal!

Voor elk moment

Good old chips zijn heerlijk op ieder moment! Vergeet de fancy borrelhapjes en geef chips de hoofdrol op een feestje. Serveer er eventueel wat lekkere dips bij om zelf een smaakaccent aan de Boerderij Chips Puur te geven. Of geniet lekker van wat chips tijdens de film! Ook je kinderen zullen smullen van een schaaltje chips als ze uit school thuis komen. Door de pure smaak van de Boerderij Chips Puur kunnen ze altijd! Wat is jouw favoriete chips moment?

Boerderij Chips kopen

Waar kun je Boerderij Chips kopen?

Wil jij Boerderij Chips kopen? We hebben een verrassing voor alle Boerderij Chips liefhebbers, namelijk dat onze zeezout en paprika chips vanaf eind april ook bij Albert Heijn te koop zijn. Dat is voor jullie, maar ook voor ons heel fijn, want dat betekent dat je in heel Nederland terecht kunt voor een zak Boerderij Chips.

Waar ligt de chips?

In sommige winkels ligt de chips op de groente afdeling, want we zijn niet voor niets verse Boerderij Chips. Deze aardappelen worden op onze boerderij geteeld, liefdevol verzorgt, gepoot en vervolgens opgeslagen in de schuur, klaar om gebakken te worden.

Kun je de chips niet vinden dan ligt het in het chips vak, want ook al wordt de chips op de boerderij gebakken, hij hoort natuurlijk ook thuis tussen de ander chips soorten.

Hieronder volgt een overzicht van welke varianten, bij welke supermarkt te koop zijn en waar je ze te vinden zijn.

In welke winkels kun je Boerderij Chips kopen?

Zeezout en Paprika

Deze varianten zijn te koop bij Jumbo, Coop, Emte, Deen, Boon en MCD
Bij Jumbo, Coop en Emte ligt de chips op de groente afdeling, bij Deen, Boon en MCD vind je de chips in het chips vak tussen de andere chips soorten.

Vanaf begin mei 2018 zijn deze varianten ook te koop bij Albert Heijn en verkrijgbaar in het chips vak.

Zeezout Ribbel

Deze nieuw variant is te koop bij Deen en Coop
Bij Coop ligt de het op de groente afdeling en bij Deen ligt het tussen de andere chips soorten.

Heeft jouw supermarkt het niet dan kun je het altijd bij ons laten weten via what’s app, kijk hier voor het nummer in ons vorige nieuwsbericht: reviews Boerderij Chips of via e-mail info@boerderijchips.nl

Like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op de boerderij, we geven je graag een kijkje achter de schermen.

Reviews Boerderij Chips

Reviews Boerderij Chips

Reviews Boerderij Chips

Onze consumenten geven graag hun reactie of review na het eten van een zak Boerderij Chips. Dit doen zij via Social media, zoals Facebook en Instagram, maar ook via Whatsapp.

Voor Boerderij Chips hebben we een telefoonnummer (06-81395785)  waarop consumenten via Whatsapp met ons kunnen communiceren. Zo krijgen wij met regelmaat leuke complimenten en natuurlijk ook weleens kritische opmerkingen. Ook hier zijn wij blij mee, want daardoor blijven wij scherp en kunnen we de chips zo optimaal mogelijk houden voor de lekkerste smaak of bite.
In de Boerderij Chips reviews wordt ook vaak de naam benoemd van 1 van onze werknemers die achterop de zak staat. Dit is de persoon die de chips kruid. Jane en Petra zijn 2 van de namen die je kunt tegenkomen achterop de zak.

Een greep uit de reviews van Boerderij Chips van vorige week:

 • goeie chips
 • Luuk vindt jullie chips geweldig
 • de chips is kei lekker
 • wat een onwijs lekkere chips Jane
 • Complimenten aan Jane
 • lekkere chips, jammer dat de zak zo snel leeg is

Heb je volgende keer een zak Boerderij Chips en wil je hier graag iets over kwijt, stuur dan gerust een Whatsapp bericht of geef je review over Boerderij Chips via Facebook. Wij waarderen dit enorm. Niet alleen goede reviews, maar ook de kritische opmerkingen zijn belangrijk voor ons.

Boerderij Chips Nieuws:

Heb jij onze nieuwe variant chips al geproefd; de super krokant ribbelchips in de smaak zeezout?

De Ribbel variant is verkrijgbaar bij Deen en vanaf 1 april gaat Coop het ook verkopen en dat is geen grap.

Wij zijn natuurlijk heel benieuw naar jullie reacties. Deze mag je sturen per mail of laat een reactie achter op Facebook of Instagram of natuurlijk via WhatsApp via: 06-81395785

Boerderij® chips is te koop bij