Borrelplank samenstellen

Een borrelplank samenstellen is altijd een leuke bezigheid. Je stelt immers een plank samen met lekkere hapjes voor je gasten. Of je dit nu beroepsmatig doet in je café of restaurant of voor gasten die je thuis ontvangt, het is altijd leuk om wat lekkers voor te zetten. En natuurlijk mag je jezelf er ook mee verwennen. De Boerderij® Chips past daar prima bij. De unieke smaak van versgebakken chips is een verademing ten opzichte van de zoutjes die je tot nu gewend was. Wil je nog meer ideeën om een borrelplank zelf te maken? Lees dan verder.

Boerderij Chips kipnuggets met chips

Ideeën voor een borrelplank samenstellen met eerlijke producten

Als je een borrelplank gaat samenstellen en je wilt aandacht besteden aan wat je je gasten voorzet, dan kies je natuurlijk voor de beste smaakvarianten. Ga je een borrelplank zelf maken dan kun je variëren met zoutjes en andere hartige hapjes zoals groenten, kaas of vleeswaren. Ook toastjes passen natuurlijk prima op een borrelplank. Maar veel mensen vinden chips toch wel het allerlekkerst om te eten bij een lekker glas bier of een goed glas wijn. Als je niet zomaar een borrelplank wilt samenstellen maar een lekker natuurproduct wil serveren dat echt naar aardappel smaakt, dan kies je voor Boerderij® Chips. Voor meer ideeën om een borrelplank zelf te maken, bekijk je onze website.

Boerderij Chips serveersuggestie

De beste ideeën om zelf een borrelplank te maken

Voor de beste ideeën voor je borrelplank gebruik je de lekkerste chips. In ons assortiment vind je diverse smaakvarianten voor het samenstellen van een borrelplank. Kies uit de smaken Zeezout, Paprika of Zeezout Ribbel en geniet van heerlijke chips van de beste kwaliteit. Voor onze chips wordt alleen eigen duurzaam geteelde aardappel gebruikt, en dat proef je! Je vindt de Boerderij® Chips bij verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, COOP en Jumbo. Vragen over onze chips? Stuur een bericht via WhatsApp naar 06 81395785.