Tips en recepten

Lekker op de bank met een zak chips een film kijken, doen we allemaal weleens. De zak is meestal leeg voor je het weet maar wist je dat je met chips ook heel lekkere gerechtjes kunt maken zoals een gratin met chips of een sandwich met chips?

Naast lekkere chips gerechten, zijn Boerderij Chips ook favoriet op iedere borrelplank. In de smaken Zeezout, Paprika en Zeezout ribbel zet je naast al het andere lekkers op de borrelplank een borrelhapje neer voor iedereen. Boerderij Chips serveer je op een stoere manier tussen jouw hapjes, bekijk de serveersuggesties hieronder.

Heb je zin om uit te pakken? Maak dan een romige, pittige of kruidige dip voor bij de chips. Zo kun je heerlijk genieten van deze natuurlijke chips met een eigengemaakte dipsaus. Probeer de vurige dip, de chimichuri of de geitenkaas dip. Welke je ook kiest, hij gaat heel goed smaken bij de chips, want dat hebben de foodbloggers, die deze dips gemaakt hebben, al voor jou geproefd. Lees het blog: Borrelen met dips en Boerderij Chips. In combinatie met Boerderij Chips zijn chips gerechten, borrelplanken en chips dipsaus nog lekkerder!

Serveersuggestie

Heb je geen schaal bij de hand of wil je gewoon graag laten zien dat jij Boerderij Chips eet, dan zijn er genoeg mogelijkheden om van je zak een mooie presentatie te maken.

boerderijchips-logo