Tips en recepten

Ben je op zoek naar verrassende recepten met chips of wil je je eigen unieke dipsaus voor chips maken? Wij bieden de ideale mogelijkheid! Lekker op de bank met een zak chips een film kijken, doen we allemaal weleens, maar soms wil je ook eens iets extra’s proberen. Wist je dat je met chips ook heel lekkere gerechtjes kunt maken zoals een gratin of sandwich met chips? Ontdek de lekkerste recepten met chips bij Boerderij® Chips!

Een dipsaus voor chips maken

Heb je zin om uit te pakken met originele recepten voor chips? Dan kun je ervoor kiezen om een romige, pittige of kruidige dipsaus voor je favoriete chips te maken. Zo kun je heerlijk genieten van deze natuurlijke chips met een unieke, eigengemaakte dipsaus. Probeer bijvoorbeeld de vurige dip, de chimichuri of de geitenkaas dip. Welke je ook kiest, een dipsaus maken voor chips is altijd een ideale smaaktoevoeging. Dat hebben de foodbloggers, die deze dips gemaakt hebben, al voor jou geproefd! Lees het blog: Borrelen met dips en Boerderij® Chips. In combinatie met Boerderij® Chips zijn chips gerechten, borrelplanken en chips dipsaus nóg lekkerder.

Een perfecte toevoeging aan de borrelplank

Boerderij® Chips zijn zeker ook een favoriet voor verschillende combinaties op de borrelplank. In de smaken Zeezout, Paprika en Zeezout-ribbel zet je, naast al het andere lekkers, op de borrelplank een borrelhapje neer voor iedereen. Boerderij® Chips serveer je op een stijlvolle manier tussen jouw hapjes. Bekijk de serveersuggesties en leer hoe jij een verrassende dipsaus voor chips of een andere heerlijke combinatie maakt.

Hieronder vind je de lekkerste recepten voor dipsauzen en verrassende combinaties met chips voor op de borrelplank. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan ook via: info@boerderijchips.nl.

boerderijchips-logo