De Boerderij® Chips Paprika- variant heeft een verrassende en heerlijke smaak. Door gebruik te maken van natuurlijke kruiden is de smaak zo goed dat we geen smaakversterkers nodig hebben. Bovendien vormt de combinatie van meerdere natuurlijke ingrediënten een unieke smaak.

Chips met natuurlijke paprika- en andere kruiden

Al sinds 2004 bakken wij als Hoeksche Waardse akkerbouwers met veel enthousiasme onze eigengemaakte chips. Hiervoor gebruiken we niet enkel aardappelen uit eigen teelt, maar ook natuurlijke kruiden. Wanneer je voor onze chips met paprika of een andere Boerderij® Chips- variant kiest, kies je dus altijd voor ambachtelijke en hoge kwaliteit. Die kwaliteit waarborgen wij iedere dag door onze ingrediënten – onder meer onze aardappelen en natuurlijke kruiden – nauwkeurig te selecteren en de chips op eigen locatie te produceren. De aardappels bakken we met schil in 100% zonnebloemolie, zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Hierdoor wordt de authentieke aardappelsmaak van de chips optimaal. Tevens staat een duurzame teelt voor ons hoog in het vaandel.

Van ’t land naar de winkel bij jou in de buurt

Bekijk bij welke winkel bij jou in de buurt Boerderij® Chips Paprika te koop is. Je vindt onze paprika- en andere chips in de meeste gevallen in de schappen bij de groente en het fruit. Benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met chips? Bekijk de dips, borrelplanken en gerechten. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over onze producten.