Team

Pieter van Boerderij Chips

Pieter

Bedrijfsleider boerderij

Bedrijfsleider van de boerderij, hij zorgt onder andere voor de teelt van de aardappelen. In het voorjaar gaan ze de grond in, worden tot augustus verzorgd en dan begint het rooien. De eerste twee maanden gaan de aardappelen direct van het land naar de bakkerij. Vanaf oktober worden de aardappelen opgeslagen en zorgt Pieter ervoor dat ze wekelijks vanuit de schuur naar de bakkerij worden gebracht. De grootste hobby van Pieter is werken, maar als het erg mooi weer is zie je hem soms ook in zijn boot op de Binnenmaas.

Natasje van Boerderij Chips

Natasja

Bakker

Onze bakster van het eerste uur. Zij is met ons begonnen toen we de chips nog in een snelkookpan bakten en sneden met een komkommer snijder. Toen we wat verder groeiden heeft ze haar baan als badjuffrouw vaarwel gezegd en is fulltime in de chips komen werken. In haar vrije tijd rijdt ze graag op haar motor.

Edith van Boerderij Chips

Edith

Administratie

Edith verzorgt twee ochtenden in de week de administratie.

Henk en Rene van Boerderij Chips

Henk en Rene

Oprichters

Henk en Rene zijn samen oprichter en eigenaar van Boerderij Chips.

Ola van Boerderij Chips

Ola

Teamleider

Kwam toen ze 16 was met haar tante mee om te helpen in de chipsbakkerij. Dat is bij haar blijven hangen. Toen ze 20 was is ze fulltime bij ons komen werken. Nu is ze moeder van een mooie dochter en werkt ze 4 dagen bij ons als teamleider.

Danny van Boerderij Chips

Danny

Bakker

Is een super chipsbakker. Elke dag is weer anders en alleen als je weet hoe je chips moet bakken haal je de beste resultaten. Hij bepaalt het tempo van het bakken. Kleine zakjes, dan iets langzamer, grote zakken, dan vol gas. Danny is een echte watersport liefhebber. In het weekend zit hij met zijn vrienden op het Haringvliet.

Ton van Boerderij Chips

Ton

Logistiek

Ton is de verbinding tussen de chipsbakkerij en de klanten. Hij inventariseert de bestellingen en bepaalt de bakvolgorde voor de week. Houdt contact met de klanten en zorgt dat de chips goed afgeleverd wordt. Voor individuele winkeliers per post, hij laadt de auto’s van de grossiers die de chips zelf af komen halen en zorgt ervoor dat de vrachtwagens geladen worden die de chips naar de distributiecentra van de supermarkten brengen. Hij is apetrots op zijn dochter die zo ontzettend goed kan kunstschaatsen.

Hannie van Boerderij Chips

Hannie

Productie

Werkt al vanaf het eerste uur bij ons en is zeer kritisch op de kwaliteit. Als Hannie iets ziet wat niet klopt, rust ze niet voordat het is opgelost. Als er iemand jarig is, of met kerst kun je van Hannie de mooiste kaarten verwachten. Het zijn absolute kunstwerkjes, die ze met veel geduld zelf maakt.

sandra

Sandra

Productie

Werkt nog niet zo lang bij ons, Sandra is heel precies als het om de keuze van goede aardappelen gaat. Alleen de beste zijn goed genoeg voor haar.

Petra van Boerderij Chips

Petra

Productie

Als boerin weet Petra prima hoe je aardappelen moet behandelen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de chips die in de zakjes terecht komen. De verkeerde gaan er onherroepelijk uit.

Ank van Boerderij Chips

Ank

Productie

Sorteert de chips en weet inmiddels steeds meer van de inpakmachine. Een lastig apparaat waar zoveel instelmogelijkheden op zitten. Eerst lijkt het onmogelijk om daar wat van te begrijpen en dan ineens heeft het apparaat geen geheimen meer.

Miranda van Boerderij Chips

Miranda

Productie

Sorteert de chips en weet inmiddels steeds meer van de inpakmachine. Een lastig apparaat waar zoveel instelmogelijkheden op zitten. Eerst lijkt het onmogelijk om daar wat van te begrijpen en dan ineens heeft het apparaat geen geheimen meer. Naast haar werk is ze ook moeder van 2 kinderen en gaat ze graag in haar vrije tijd uit.

ilonka en natasja-1

Natasja

Productie

Natasja heeft altijd een goed humeur. Het moet goed, snel en efficiënt. Natasja werkt al in de chips van het allereerste begin. In een oogopslag ziet zij of er iets niet klopt. Ook buiten haar werk is ze enorm actief. 

_DSC3585 (Groot)

Vera

Teamleider

Vera houdt van een goede sfeer in haar team. Muziek, en lachen is wat je hoort en ziet als haar team produceert. Maar met moet goed, snel en efficiënt. Maar bovenal is controle voor haar belangrijk. Fouten mogen niet tot problemen leiden.

Lina

Lina

Logistiek

Lina is van alle markten thuis. Ze ontvangt bestellingen, voert ze in en zet ze klaar. Als boerendochter voelt ze zich thuis op onze chipsboerderij.

leon

Leon

Productie

Leon is razend snel met inpakken, een leuke collega dit net is begonnen.

johannes (Middel)

John

Aardappel aanvoer

Alle aardappelen moeten gesorteerd worden voordat ze de wasser in gaan. De kluiten moeten eruit, een enkele steen en wat loof. John zorgt ervoor dat dit allemaal netjes gebeurd.

marike

Marike

Productie

Marike is een top bakster. Ze meet het suikergehalte van de aardappelen, het onderwatergewicht en zo bepaalt ze de baktijd en temperatuur van de aardappelen. In haar vrije tijd rijdt ze paard. En verzorgt ze haar paarden.

VIN409208_kleur_groot

Planet Proof

Productie

Wisten jullie dat onze productie sinds januari 2024 Planet Proof gecertificeerd is? Onze aardappelen waren dat al. Nu zijn we voor onze hele productie keten ook Planet Proof gecertificeerd. Een bewijs dat we er alles aan doen om met ons team zo duurzaam mogelijk te produceren.

20240603_152149

Esmee

Bakker

Esmee weet net als de anderen hoe je een zak snel en precies in de doos krijgt. Ze houdt van mooi en verzorgd zijn. Ze vindt het jammer dat haar nagels niet gelakt mogen zijn, omdat dat haar grote hobbie is. Mooie en kleurige nagels maken.

Enzo Knol bij Boerderij Chips

wisten jullie dat:

Enzo Knol

Enzo Knol ook een dag deel heeft uitgemaakt van ons team?

Claudia 2

CLAUDIA

Bakker

Claudia is een van onze bakkers. Zij bepaalt de grootte van de aardappelen en stelt de messen in, ribbel of glad. Claudia is een grote fan van paarden, een grote hobby van haar.

Albert van Boerderij Chips

Albert

Logistiek

Logistiek, met een enorme drive. Het moet goed, snel en efficiënt. Maar bovenal is controle voor hem belangrijk. Naast zijn werk is hij te vinden aan de rand, de ene keer van het water om te vissen en de andere keer aan de rand van het voetbalveld.

Zonnebloemen-Boerderij-Chips

High Oleic Zonnebloemolie

Productie

We gebruiken niet zomaar zonnebloemolie, maar High Oleic Zonnebloemolie. Deze is erg rijk aan onverzadigde vetten en bevat weinig verzadigde vetten.

20240603_070558

Jeske

Productie

Werkt met veel plezier bij ons, Jeske weet hoe alle apparaten werken. Naast de chips zijn paarden haar grote hobbie. Die hobbie deelte ze met veel collega's. 

johannes2

Johannes

Productie

Werkt met veel plezier bij ons,  Johannes Is verantwoordelijk voor de aardappelaanvoer. Alleen de beste aardappelen mogen van hem de productie in.

Verse chips van de boeren van Boerderij Chips

De verse chips van Boerderij Chips wordt gemaakt van onze eigen geteelde aardappelen. We bakken ze op de boerderij, met schil in 100% zonnebloemolie voor de pure en authentieke aardappelsmaak. En dit alles gebeurt op een duurzame manier. Zo wordt onze energie gedeeltelijk gewonnen uit zonnepanelen, bestrijden we onkruid met een dicht bladerdak en zijn we aangesloten bij Stichting Veldleeuwerik. Dus kies je voor onze verse chips, dan kies je ook voor het milieu!

Henk en Rene van Boerderij Chips op het land