De Boerderij® Chips Puur- variant zonder zout heeft een heerlijke echte smaak. De aardappelen zijn, net als bij onze andere smaken, met schil gebakken in 100% zonnebloemolie. Er zijn geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Deze chips zonder zout is dus puur natuur, vooral omdat de aardappelen van het land worden gehaald en direct op dezelfde locatie worden gebakken.

Chips zonder zout als veelzijdige snack

Aan Boerderij® Chips Puur is geen zout of andere smaakversterker toegevoegd. Dat maakt deze chips een relatief gezonde snack die te gebruiken is in combinatie met heel veel andere hapjes en gerechten. Denk bijvoorbeeld aan chips als toast, bijgerecht of samen met andere hapjes op de borrelplank. Het is allemaal mogelijk met Boerderij® Chips Puur zonder zout, maar ook met onze andere smaken chips. Kies bijvoorbeeld ook voor Boerderij® Chips Zeezout Ribbel of Paprika, met ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn op hun kwaliteit, zoals natuurlijke kruiden zonder E-nummers.

Te vinden in jouw dichtstbijzijnde supermarkt

Proef de ambachtelijke kwaliteit en authentieke smaak van aardappel met deze chips zonder zout of andere varianten van Boerderij® Chips! Onze producten zijn te vinden in de supermarkt bij jou in de buurt, namelijk bij Albert Heijn, Jumbo, COOP, Deen, Boons en MCD. Stel gerust je vragen door een e-mail te sturen naar info@boerderijchips.nl of door het contactformulier in te vullen.