Boerderij® Chips Zeezout Ribbel

De zeezout ribbelchips van Boerderij® Chips heeft een extra krokante bite door de ribbels. Het is onze eerste ribbelchips die we hebben geproduceerd, natuurlijk altijd van de beste kwaliteit aardappelen. Ons zeezout wordt gewonnen uit zoutvelden in Zuid-Frankrijk die gevuld worden met zeewater tijdens de vloed. Door de zon verdampt het water en het zout blijft over. Puur natuurlijk! En dat proef je.

Heerlijke ribbelchips uit eigen duurzame teelt

Als Hoeksche Waardse akkerbouwers bakken wij sinds 2004 met veel plezier en enthousiasme onze eigen chips, zo van ’t land. Wij houden altijd scherp zicht op de kwaliteit van de aardappelen die wij gebruiken voor de productie. Deze komen uit uitstekende kleigrond en zijn duurzaam en met zorg geteeld. De aardappels bakken we met schil in 100% zonnebloemolie, waarna we de ribbelchips – en natuurlijk onze andere chipsvarianten – voorzien van lekkere, natuurlijke ingrediënten. Onze chips is bovendien gluten- en lactosevrij. Heb je liever chips zonder zout? Probeer dan ook eens onze Boerderij® Chips Puur!

Combineer ribbelchips met andere lekkernijen

Onze ribbelchips en andere chipsvarianten zijn ook heel goed te combineren met diverse hapjes en gerechten, bijvoorbeeld als toast of op de borrelplank. Benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met chips? Bekijk de dips, borrelplanken en gerechten. Wanneer je vragen voor ons hebt, ontvangen we die graag via info@boerderijchips.nl of het contactformulier.