Boerderij® Chips Zeezout is chips met een heerlijke, verrassende en natuurlijke smaak. Het zout voor onze chips wordt gewonnen uit zoutvelden in Zuid-Frankrijk die gevuld worden met zeewater tijdens de vloed. Door de zon verdampt het water en het zout blijft over. Puur natuurlijk! En dat proef je.

Combineer zeezout chips met vele andere hapjes en gerechten

Onze zeezout chips is ideaal om op de borrelplank, als toast of als bijgerecht te gebruiken. Dit geeft een lekker zoute en knapperige toevoeging aan bijvoorbeeld salades, kaas en worst. Ook kun je ervoor kiezen om de chips te combineren met dips, die je overigens ook zelf kunt maken! Benieuwd wat je allemaal nog meer kunt met chips? Bekijk de dips, borrelplanken en gerechten.

Chips met natuurlijke ingrediënten

Boerderij® Chips is puur natuur. Zorgvuldig geselecteerde seizoensaardappelen van het land, natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en zeezout en 100% zonnebloemolie: dat zijn de elementen die de authentieke smaak van onze chips vormen. Bovendien hanteren we te allen tijde een duurzame teelt, bijvoorbeeld door het gebruik van bloemrijke akkerranden en zonnepanelen. Dit geldt, naast de zeezout chips, ook voor onze andere varianten, zoals Zeezout Ribbel en Puur.

Koop je favoriete variant in de supermarkt bij jou in de buurt

Boerderij® Chips is gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt bij jou in de buurt. Bekijk waar je onze chips vindt en begin meteen met het maken van je favoriete smaakcombinaties! Heb je vragen? Mail gerust naar info@boerderijchips.nl of vul het contactformulier in.