Boerderij® Chips kun je kopen bij

Er zijn verschillende plekken waar je Boerderij® Chips kunt kopen, in de meeste gevallen gewoon bij jouw supermarkt in de buurt. De chips vind je in de schappen van Albert Heijn, Jumbo, Dekamarkt, Boons en MCD. Zie je ons hier niet? Bekijk dan het chips schap.

Proef de authentieke aardappelsmaak van onze chips, gemaakt met zorg en van onze eigen aardappelen. Dagelijks worden de verse aardappelen met schil gebakken in zonnebloemolie, altijd met een scherp oog op de kwaliteit van de producten en materialen die we gebruiken. De persoonlijke aandacht voor het gehele productieproces en het eindproduct maakt onze chips onderscheidend. Bovendien is onze chips onder meer glutenvrij en vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Door op een van de onderstaande logo’s te klikken, kom je op een pagina van de winkel waar je onze chips kunt kopen. Onder de logo’s vind je ook een kaart waar je jouw locatie invult. Zo weet je direct wat de dichtstbijzijnde winkel is waar je Boerderij® Chips in de schappen vindt. Ben je benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met chips? Bekijk de dips, borrelplanken en gerechten. Hier vind je verrassende combinaties met ingrediënten die je bij de chips kunt kopen. Hiermee maak je jouw chips nog lekkerder. Neem contact met ons op voor vragen over Boerderij® Chips door een e-mail te sturen naar info@boerderijchips.nl of door het contactformulier in te vullen.

 

Verkooppunten Boerderij® chips