Borrelplank Luxe

Borrelplank Luxe, want soms willen we onszelf of onze geliefden gewoon even goed verwennen. Alleen het beste is goed genoeg voor op deze borrelplank. Op deze borrelplank vind je alleen de beste ingrediënten. Dit plankje doet het goed met een heerlijk wijntje  en een goede film erbij. Maar ook op feestje doe je er je gasten een groot eetplezier mee. Welk hapje gaat als eerste op? Wij vermoeden dat het de Boerderij Chips zal zijn ?

Ook de kinderen maak je hier erg blij mee. Er is namelijk sowieso een onderdeel op de plank dat ze erg lekker zullen vinden. Je kunt natuurlijk ook een apart bakje met Boerderij Chips vullen voor de kleintjes. Ze zullen je dankbaar zijn!

Boerderij Chips

En dan moet je gaan kiezen welke chips je wilt serveren op je plankje. Dat wordt nog lastig! Heb je al een favoriete Boerderij Chips? Of heb je nog niet alle smaken geprobeerd? Je hebt keuze uit: Zeezout voor een naturel chips, Paprika voor de liefhebber, Puur zonder zout voor de bewuste kiezer en Ribbel voor de snacker die graag voor extra krokant gaat. Welke chips je ook kiest, ze passen allemaal goed op de luxe plank.

Borrelplank Luxe

Om ook zo’n lekkere borrelplank samen te stellen heb je het volgende nodig:

  • Boerderij Chips Zeezout/Paprika/Ribbel/Puur;
  • Medjoul dadel;
  • Zalm op toast met bieslook;
  • 3 soorten kaas (brie, lachego, roquefort);
  • Druiven;
  • Parmaham;
  • Luxe notenmix

Je eigen borrelplank samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Je geniet het meest van je plankje als je het vult met jouw favoriete hapjes. Met een selectie van lekkernijen en een goed drankje kan het eigenlijk niet misgaan. Meer weten over het samenstellen van een goede borrelplank? Bekijk dit artikel van Culy voor meer inspiratie. Vergeet de Boerderij Chips niet toe te voegen!

Bekijk alle recepten en dips.