Vurige Dip
Bereidingstijd:
15 minutenBereidingswijze:
- Maal de knoflook, ui, Madame Jeanette peper en peterselie in een keukenmachine fijn met het citroensap.
- Doe dit in een kom en meng de rest van de ingrediënten erdoor.
- Breng de dip op smaak met wat zout.
ingredienten:
- 4 el mayonaise, bij voorkeur Hellemans
- 2 el zure room
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 el witte ui, fijngesneden
- 1 el kerriepoeder, Chan’s of Dada
- 1 tl gerookte paprikapoeder, Pimenton
- 1 el gele Madame Jeanette peper, fijngesneden
- 1 tot 2 el citroensap
- 2 takjes peterselie
- Zout naar smaak
- Optioneel: 1 tl kurkuma poeder voor de kleur
TIP:
Je kunt je dip pittiger maken door meer peper erbij te doen. Overheerst deze doe dan meer citroensap, mayo/room erbij. Lekker met Boerderij Chips zeezout ribbel.
Recept gemaakt door:
Nandita van The Spiced Chickpea