Glutenvrije chips

Ben je op zoek naar glutenvrije chips? Dan is Boerderij® Chips een uitstekende keuze. Deze chips, gebakken van de allerbeste aardappelen zonder toevoegingen, is gegarandeerd glutenvrij. Als jij of iemand in je gezin of onder je gasten een glutenintolerantie heeft, dan kun je onze chipsvarianten m-et een gerust hart op tafel zetten. Dit geldt overigens ook voor een intolerantie voor lactose, want ook die zit niet in Boerderij® Chips.

Boerderij Chips ribbel suggestie

Iedereen kan genieten van glutenvrije chips

Glutenvrije chips wordt niet alleen gegeten door mensen die gluten niet verdragen; er zijn ook steeds meer mensen die vrijwillig ervoor kiezen om glutenvrij te eten en aangeven zich er heel goed bij te voelen. Glutenvrije chips past dan prima in je eetpatroon als je jezelf eens lekker wilt verwennen. Je kunt een keuze maken uit verschillende varianten. Boerderij® Chips wordt gemaakt in de smaken:

Je kunt deze glutenvrije chips ook als toast gebruiken. Beleg de Zeezout variant bijvoorbeeld met vis, kip of zelfgemaakte toastsalade met door jou gekozen ingredi├źnten. Let bij het maken van salade erop dat vrijwel alle sauzen wel gluten bevatten.

Boerderij Chips serveersuggestie

Geniet met het hele gezin van glutenvrije chips

Het fijne van de chips van Boerderij® Chips is dat hij altijd glutenvrij is. Koop je onze chips, dan weet je dat je goed zit als het om het ontbreken van gluten gaat. We verbouwen zelf de aardappelen waarvan onze chips wordt gemaakt en produceren deze ook in eigen beheer. We weten dus zeker welke ingrediënten er wel en niet worden gebruikt. Als je dus lekkere, kwalitatieve, glutenvrije chips wilt, ga dan voor Boerderij® Chips! Ontvang je graag meer informatie over onze productie? Mail dan naar info@boerderijchips.nl of vul het contactformulier in. Lees ook over hoe je zelf chips bakt en verras je gasten!