6 x Boerderij Chips met de feestdagen | Boerderij Chips

Chips is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor de kerstinkopen, maar wij geven jou graag een paar tips om het op tafel te zetten. Boerderij Chips is natuurlijk ook niet zomaar chips, maar 1 die geoogst en gebakken is op 1 boerderij door een mooi team van enthousiaste mensen. Het is 100% natuurlijk en met schil gebakken in zonnebloemolie. Een mooi verhaal voor je gasten.

De 6 Tips!

  1. gebruik de chips als vervanging van toast, gebruik hiervoor de Zeezout variant. Beleg het met bijvoorbeeld zalm, rosbief of eiersalade. kijk bij recepten
  2. maak een aardappel – prei gratin  zeer verrassend en ziet er direct ook bijzonder uit.
  3. serveer de Boerderij Chips bij de brunch, omdat dit nou eenmaal heerlijk is om bij een sandwich te eten. Geef zelf het goede voorbeeld en doe het tussen je sandwich om het nog lekkerder te maken:)
  4. serveer het tijdens de kerstborrel in een mooie schaal met een dipschaaltje ernaast waar je bijvoorbeeld truffel mayonaise in doet.
  5. geef een zak chips of een combinatie van zeezout en paprika cadeau. Leg hem mooi ingepakt onder de kerstboom of neem het mee als je ergens uitgenodigd bent.
  6. trek een zak Boerderij Chips open als je eindelijk onderuit voor de tv zit als iedereen vertrokken is…

Blijf op de hoogte
Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen op de boerderij.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2018! In het nieuwe jaar staan wij weer klaar om de lekkerste chips weer te oogsten en te bakken.