Waar kun je Boerderij Chips kopen?

Wil jij Boerderij Chips kopen? We hebben een verrassing voor alle Boerderij Chips liefhebbers, namelijk dat onze zeezout en paprika chips vanaf eind april ook bij Albert Heijn te koop zijn. Dat is voor jullie, maar ook voor ons heel fijn, want dat betekent dat je in heel Nederland terecht kunt voor een zak Boerderij Chips.

Waar ligt de chips?

In sommige winkels ligt de chips op de groente afdeling, want we zijn niet voor niets verse Boerderij Chips. Deze aardappelen worden op onze boerderij geteeld, liefdevol verzorgt, gepoot en vervolgens opgeslagen in de schuur, klaar om gebakken te worden.

Kun je de chips niet vinden dan ligt het in het chips vak, want ook al wordt de chips op de boerderij gebakken, hij hoort natuurlijk ook thuis tussen de ander chips soorten.

Hieronder volgt een overzicht van welke varianten, bij welke supermarkt te koop zijn en waar je ze te vinden zijn.

In welke winkels kun je Boerderij Chips kopen?

Zeezout en Paprika

Deze varianten zijn te koop bij Jumbo, Coop, Emte, Deen, Boon en MCD
Bij Jumbo, Coop en Emte ligt de chips op de groente afdeling, bij Deen, Boon en MCD vind je de chips in het chips vak tussen de andere chips soorten.

Vanaf begin mei 2018 zijn deze varianten ook te koop bij Albert Heijn en verkrijgbaar in het chips vak.

Zeezout Ribbel

Deze nieuw variant is te koop bij Deen en Coop
Bij Coop ligt de het op de groente afdeling en bij Deen ligt het tussen de andere chips soorten.

Heeft jouw supermarkt het niet dan kun je het altijd bij ons laten weten via WhatsApp, kijk hier voor het nummer in ons vorige nieuwsbericht: reviews Boerderij Chips of via e-mail info@boerderijchips.nl.

Like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op de boerderij, we geven je graag een kijkje achter de schermen.