Enzo Knol bij Boerderij Chips

Dat Enzo Knol gek is op de trekkers van John Deere steekt hij niet onder stoelen of banken. Zijn auto heeft hij laatst nog gestyled in het design van deze luxe trekker!

  1. Omdat wij een aantal van deze luxe trekkers rijden, nodigden wij Enzo uit voor een ritje op zijn favoriete voertuig. Afgelopen woensdag kwam hij met zijn vriend naar ‘s-Gravendeel en het bleef niet alleen bij rijden! Enzo hielp mee met de oogst en dook daarna de fabriek in om zelf chips te bakken. Het hele proces van aardappel tot chips heeft hij natuurlijk vastgelegd in een vlog, bekijk de vlog van Enzo Knol bij Boerderij Chips.

Met zijn enorme enthousiasme en interesse heeft hij bovendien zijn eigen gelimiteerde oplage Boerderij Chips gemaakt die over 2 weken in de winkels te vinden zal zijn! Vanaf 22 november kun jij zo’n speciale zak #knolpower paprika chips bemachtigen! Waar ze komen te liggen, weten we niet. Er zijn maar een paar pallets gemaakt maar …..

Als jij zo’n speciale Enzo Knol zak in de wacht hebt gesleept, maak je ook nog eens kans op een hoodie. Bekijk de win actie op Facebook.
(Winactie is gesloten)

Niet alleen hij, maar ook wij hebben enorm genoten van zijn komst!

Benieuwd waar je Boerderij Chips kunt kopen? Bekijk dan onze verkooppunten.