Gemak met de feestdagen

De komende maanden staan weer volop in het teken van feestelijke en gezellige dagen met het gezin en je familie. De lootjes zijn misschien alweer getrokken, de kerstdagen zijn verdeeld en er wordt volop nagedacht over wat er gegeten gaat worden. Het is en blijft een belangrijk onderdeel van deze dagen vol gezelligheid. Maar omdat iedereen het al druk genoeg heeft in deze laatste maanden van het jaar, gaan wij bij Boerderij Chips voor gemak met de feestdagen!

Chips voor jong en oud

Want hoewel het zeker leuk is om uit te pakken en allemaal lekkere hapjes te maken, gaat het vooral om het samenzijn en het vieren van Sinterklaas en kerst. Bovendien is het niet makkelijk ieder jaar weer hapjes en gerechten te bedenken die iedereen lust. Van jong tot oud, ze hebben allemaal een andere smaak en omdat het wel zo gezellig is als iedereen kan meegenieten, hebben wij de ideale oplossing zodat je een hapje kunt serveren dat jong en oud waardeert! Want wie houdt er nou niet van chips?

Verschillende smaken

Onze verse chips zijn er in 3 verschillende smaken. Zeezout naturel voor de liefhebber van pure chips en een goede aardappelsmaak, paprika chips die bij velen nog altijd favoriet zijn en dan hebben we ook nog zeezout ribbel voor degene die van extra bite houden. Zet wat schalen op tafel en iedereen kan genieten! Omdat onze chips al ontzettend lekker zijn van zichzelf, hebben ze eigenlijk niks extra’s nodig en eet je ze gewoon zo! Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een lekkere dipsaus bij de chips te serveren of er een complete borrelplank van te maken met nog meer hapjes.

Borrelen met Boerderij Chips

Er is altijd zo’n moment op de dag dat je even trek hebt in iets hartigs. Het duurt nog even voordat het diner wordt geserveerd dus een ideale tijd om wat snacks op tafel te zetten. Neem onze aardappelchips als uitgangspunt en vul dat aan met wat andere partysnacks: een stukje kaas, wat plakjes worst, nootjes…. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld want dan sta je weer te sloven in de keuken en dat is nu juist wat je niet wilt. Gewoon makkelijk, snel en vooral lekker! Het enige wat jij moet doen is zorgen voor genoeg zakken chips want die gaan altijd sneller leeg dan je denkt.