Vaker genieten van chips met lekkere dips

Makkelijke hapjes voor veel mensen

Nu zijn onze verse chips van zichzelf al heel erg lekker maar met een dipsaus erbij maak je ze nog lekkerder! Je kunt er dan zoveel kanten mee op en je creëert op een makkelijke manier heel veel verschillende soorten hapjes. Die hapjes zijn dan weer ideaal als partysnack op een feestje, wat lekkers bij de borrel of gewoon zomaar tijdens een lekker filmavondje! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: kies bijvoorbeeld voor een bepaald thema, één smaak chips of proef welke dip jij het lekkerst vindt bij je favoriete smaak chips!

Lekker dippen met onze verse chips

Dat er legio mogelijkheden zijn, hebben een aantal creatieve foodbloggers de afgelopen tijd wel laten zien. Zij gingen de uitdaging aan en maakten allemaal verschillende en heerlijke dips. Met de meest uiteenlopende ingrediënten maakten ze de meest verrassende dips. Tijdens de Boerderij Chips borrel op 4 juli konden we zelf proeven hoe lekker onze chips met allerlei dips combineren en van onze bloginsiders kregen we ook nog de ene na de andere lekkere dip onder ogen. De opdracht aan onze bloginsiders was om hun favoriete smaak Boerderij Chips te kopen en daar een bijpassende dip bij te maken.

Een receptenboekje vol dips

Over het algemeen eet je chips als een lekkere snack tijdens een filmavondje of er wordt een schaal chips neergezet op een verjaardag. Maar waarom zou je niet vaker genieten van onze verse chips? Wij vinden dat er juist ontzettend veel momenten zijn om chips te eten. Bij de borrel, als voorgerecht, bij een picknick of als je wat mensen uitnodigt. En nu helemaal want wat zijn er veel verschillende dips gemaakt! Van koude bereidingen tot wat uitgebreidere dips, je kunt precies datgene kiezen wat jij lekker vindt. Om je op weg te helpen, komen we binnenkort met een receptenboekje met daarin de lekkerste dipsauzen voor bij één van onze verschillende chips smaken. Ook komen de recepten op de website te staan.

De top 3

De winnares van de bloginsidersactie Kokkerellen met Suus maakte met onze chips een wel heel bijzonder borrelhapje: kipnuggets met Boerderij Chips en een dip. Serveer daar nog onze andere chips smaken aan en leg nog wat extra’s op de borrelplank en je hebt genoeg voor een grote groep mensen! De nummer 2 van de bloginsidersactie, Nicole van Cookies and carrotsticks, ging voor een gekarameliseerde uiendip. Die heeft een intense smaak en combineert goed met paprikachips. De nummer 3 is een heerlijke auberginedip van Lis Loves Cooking die ook goed combineert met rauwkost.

Nog meer genietmomenten

Zo blijkt wel weer dat je alle kanten op kunt met onze chips! Probeer het dus zelf eens met een lekkere dip. Zeker weten dat je nu nog vaker gaat genieten van onze aardappelchips!