Nieuw: Boerderij Chips Puur

Vanaf vandaag kun je in onze webwinkel terecht voor de allernieuwste smaak van Boerderij Chips: Puur! Boerderij Chips Puur zijn precies wat de naam al zegt: pure chips zonder toevoegingen en smaakstoffen. Heerlijke knapperige aardappelchips waarin de pure smaak van aardappel goed naar voren komt.

Geschikt voor iedereen

Boerderij Chips Puur zijn geschikt voor iedereen! Deze chips bevatten geen zout wat ze perfect maakt wanneer je een natriumarm dieet volgt. Ook voor kinderen, die wel graag chips eten maar nog niet zoveel zou mogen, zijn ze ideaal! Bovendien zijn de Boerderij Chips Puur ook geschikt voor veganisten en vegetariërs zodat je met een gerust hart deze chips kunt serveren op een feestje of wanneer je bezoek hebt!

De smaak

Chipsliefhebbers kunnen deze smaak zeker waarderen. Onze chips worden gemaakt van eigen geteelde aardappels en gebakken in de schil. Echte goede chips hebben maar weinig nodig en daarom laten we je kennis maken met deze nieuwe smaak. Door geen zout of andere smaakstoffen toe te voegen, proef je de heerlijke aardappelsmaak optimaal!

Voor elk moment

Good old chips zijn heerlijk op ieder moment! Vergeet de fancy borrelhapjes en geef chips de hoofdrol op een feestje. Serveer er eventueel wat lekkere dips bij om zelf een smaakaccent aan de Boerderij Chips Puur te geven. Of geniet lekker van wat chips tijdens de film! Ook je kinderen zullen smullen van een schaaltje chips als ze uit school thuis komen. Door de pure smaak van de Boerderij Chips Puur kunnen ze altijd! Wat is jouw favoriete chips moment?