Vegan Chips – Boerderij Chips

We hebben goed nieuws: vanaf nu is Boerderij Chips officieel Vegan Chips! Een mooie stap vooruit: naast lactosevrij, glutenvrij en vrij van toegevoegde suikers is Vegan, wat we al waren, nu ook een officieel logo op de zak en daardoor makkelijk herkenbaar als Vegan product. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van onze verse chips. Daarom zorgen we niet alleen voor een geweldige smaak maar letten we er ook goed op dat er geen onnodige toevoegingen in onze chips zitten. 1 januari is voor veel mensen het startsein om bewust het nieuwe jaar in te gaan en daar dragen wij graag aan bij!

Vegan eten

Steeds meer mensen worden zich bewust van wat ze eten, waar hun eten vandaan komt en welke impact dit heeft op het milieu. Een goede ontwikkeling maar het is en blijft lastig om dan te weten wat je wel en niet mag eten. Veganistisch eten is in opkomst maar wat houdt dit nu precies in? Bij een vegan levensstijl eet je geen dierlijke producten en je maakt er ook geen gebruik van. Je eet volledig plantaardig.

Zoveel mogelijk duurzaam & natuurlijk

Nou zitten wij met de basis voor onze chips al goed natuurlijk. Onze aardappels worden zoveel mogelijk duurzaam geteeld en de insecten helpen ons met de bestuiving. We hebben de aardappelteelt volledig in eigen handen en kunnen zo op het hele proces van aardappel tot chips toezien. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke smaakmakers zodat er ook geen dierlijke toevoegingen in de chips zitten. Zo krijg je de lekkerste chips vers van het land!

Bewust genieten

Ook als je bewust eet, kun je natuurlijk wel nog (met mate) genieten van wat lekkers. Dan kies je dus bewust voor iets dat bij je levensstijl past. Hoe fijn is het dan dat je met een gerust hart onze chips op tafel kunt zetten? Ook wanneer er bezoek komt, hoef je je geen zorgen te maken want iedereen kan deze chips eten. Maak er eventueel een lekkere vegan dip bij en geniet! In ons gratis receptenboekje vind je een heerlijke vegan aubergine dip, zo maak je er helemaal een feestje van!

Je download het gratis receptenboekje hier.