Wordt Boerderij Chips echt gebakken op de Boerderij? Bloggers zochten het uit.

Vaak krijgen wij de vraag of Boerderij Chips ook echt gebakken wordt op de boerderij? Wij nodigden een groep bloggers uit om deze vraag te kunnen beantwoorden.

Bloggers, wie kent ze niet? De enthousiaste foodies of mama’s die met passie vertellen over hun dagelijks leven, wat ze eten en wat ze meemaken. In oktober hebben we 2 keer een groep van deze leuke bloggers op de boerderij ontvangen voor een rondleiding door de chipsfabriek. We zijn gestart met de foodbloggers, die geen genoeg konden krijgen van de verschillende soorten chips tijdens de presentatie van Henk. Met een rondleiding door de chipsfabriek was hun verhaal compleet en kregen ze de chips mee naar huis om het thuis nog een keer te beleven en er een mooi blog over te schrijven.

De tweede keer kregen we een groep enthousiaste mama’s met hun kinderen, wat is er leuker dan samen met je kindjes in de herfstvakantie te komen kijken of die chips echt op de boerderij gemaakt wordt? De kinderen gingen aan de slag met het wassen van hun eigen aardappels en doorliepen het bakproces, tot het in ontvangst nemen van hun eigen zak chips met naam erop. Ook zij gingen naar huis met wat extra chips om er thuis een mooi verhaal van te maken.

De verhalen die ze opgedaan hebben bleef niet beperkt tot de familie en vrienden, maar werd natuurlijk gedeeld op Social Media en hun eigen Blog. Hieronder staan een aantal foto’s die geplaats zijn op Instagram en Facebook, tijdens het bezoek.

Wij hebben het heel leuk gevonden om deze bloggers kennis te laten maken met Boerderij Chips. Wil je hun verhaal lezen of ze gaan volgen?

Hieronder volgt een opsomming van alle bloggers die we ontmoet hebben met link naar hun blog over Boerderij Chips of link naar hun website. 

Foodbloggers

Foodies magazine

Mama bloggers

Veel leesplezier!