Reviews Boerderij Chips

Reviews Boerderij Chips

Reviews Boerderij Chips

Onze consumenten geven graag hun reactie of review na het eten van een zak Boerderij Chips. Dit doen zij via Social media, zoals Facebook en Instagram, maar ook via Whatsapp.

Voor Boerderij Chips hebben we een telefoonnummer (06-81395785)  waarop consumenten via Whatsapp met ons kunnen communiceren. Zo krijgen wij met regelmaat leuke complimenten en natuurlijk ook weleens kritische opmerkingen. Ook hier zijn wij blij mee, want daardoor blijven wij scherp en kunnen we de chips zo optimaal mogelijk houden voor de lekkerste smaak of bite.
In de Boerderij Chips reviews wordt ook vaak de naam benoemd van 1 van onze werknemers die achterop de zak staat. Dit is de persoon die de chips kruid. Jane en Petra zijn 2 van de namen die je kunt tegenkomen achterop de zak.

Een greep uit de reviews van Boerderij Chips van vorige week:

  • goeie chips
  • Luuk vindt jullie chips geweldig
  • de chips is kei lekker
  • wat een onwijs lekkere chips Jane
  • Complimenten aan Jane
  • lekkere chips, jammer dat de zak zo snel leeg is

Heb je volgende keer een zak Boerderij Chips en wil je hier graag iets over kwijt, stuur dan gerust een Whatsapp bericht of geef je review over Boerderij Chips via Facebook. Wij waarderen dit enorm. Niet alleen goede reviews, maar ook de kritische opmerkingen zijn belangrijk voor ons.

Boerderij Chips Nieuws:

Heb jij onze nieuwe variant chips al geproefd; de super krokant ribbelchips in de smaak zeezout?

De Ribbel variant is verkrijgbaar bij Deen en vanaf 1 april gaat Coop het ook verkopen en dat is geen grap.

Wij zijn natuurlijk heel benieuw naar jullie reacties. Deze mag je sturen per mail of laat een reactie achter op Facebook of Instagram of natuurlijk via WhatsApp via: 06-81395785