Gluten- en lactosevrije hapjes

Ben je op zoek naar gluten- en lactosevrije hapjes voor bij de borrel of als bijgerecht? Dan is onze puur natuurlijke chips zeker een goede optie! Boerderij® Chips wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde seizoensaardappelen. De aardappelen worden bij de boer direct gebakken in 100% zonnebloemolie en vervolgens lekker gekruid. Er worden verder geen toevoegingen gebruikt. Hierdoor dienen de diverse smaken Boerderij® Chips uitstekend als gluten- en lactosevrije hapjes.


Naar de webshop

Boerderij Chips ribbel suggestie

Gluten- en lactosevrije hapjes voor op de borrelplank

De gluten- en lactosevrije vrije chips is ook een perfecte toevoeging aan de hapjes op een borrelplank. Op die manier heb je altijd een lekkere snack voor mensen met een glutenallergie of een lactose-intolerantie. Bovendien is de chips vegan, dus ook veganisten kunnen er heerlijk van smullen. Eventueel kun je er een heerlijke aubergine-dip bij maken als extraatje. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg andere tips en recepten met Boerderij® Chips.


Download hier je receptenboekje

Boerderij Chips serveersuggestie

Vind onze chips bij jou in de buurt

Wanneer je graag Boerderij® Chips uitprobeert, hoef je hier niet ver voor te rijden. Onze chips is namelijk te koop in de bekende supermarkten van Nederland, waaronder de COOP, Jumbo en Albert Heijn. Heb je nog vragen over onze chips? Neem dan gerust contact met ons op via info@boerderijchips.nl of door het contactformulier in te vullen.