Vegan chips

De zout- en paprikavarianten van Boerderij® Chips zijn vegan. Niet alleen is onze veganistische chips gemaakt van de meest kwalitatieve ingrediënten, waaronder aardappelen uit de beste kleigrond, maar ook van natuurlijke kruiden en zout. En het mooie is: Boerderij® Chips blijft altijd de lekkere smaak van chips behouden!

Boerderij Chips ribbel suggestie

Wat is kenmerkend voor onze vegan chips?

Behalve dat onze vegan chips gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, is deze ook lactose- en glutenvrij. Daarnaast is de veganistische chips vrij van toegevoegde suikers. Dit maakt de chips niet enkel vegan, maar ook gezonder! De aardappelen die wij zelf telen, bakken we met schil in 100% zonnebloemolie. De authentieke aardappelsmaak die hiermee wordt gecreëerd, verschilt per seizoen. Dit betekent dat elke partij aardappelen die gebakken wordt, op een eigen manier wordt verwerkt tot veganistische chips. De authenticiteit van de aardappelsmaak is dan ook het belangrijkste uitgangspunt. Uiteraard is de duurzame teelt die wij hanteren hierbij ook van groot belang, bijvoorbeeld door het inzaaien van bloemrijke akkerranden en het gebruik van zonnepanelen.

Boerderij Chips serveersuggestie

Koop je favoriete variant in de dichtstbijzijnde supermarkt

Ben je benieuwd hoe onze veganistische chips smaakt? Ga dan snel naar jouw dichtstbijzijnde supermarkt. Boerderij® Chips is te koop in de bekende supermarkten van Nederland, dus je vindt altijd jouw favoriete smaak vegan chips in de buurt. Heb je vragen of wil je misschien wel je spreekbeurt over Boerderij® Chips houden? Mail gerust naar info@boerderijchips.nl of vul het contactformulier in.