Lactosevrije chips

Als je een lactose intolerantie hebt dan ben je aangewezen op lactosevrije chips en andere lactosevrije producten. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je nog kunt eten. Zo is er de lactosevrije chips van Boerderij® Chips. Onze chips is overigens ook glutenvrij, dus als je gluten intolerant bent kun je onze lekkere chips varianten gewoon eten.

Boerderij Chips ribbel suggestie

Maak lekkere hapjes met lactosevrije chips

Wil je lactosevrije snacks serveren dan kun je daarvoor met een gerust hart Boerderij® Chips gebruiken. Je kunt deze chips gewoon eten, maar je kunt er namelijk ook lekkere hapjes mee maken. De chips schijfjes zijn namelijk prima geschikt als basis voor een lekker hapje met zalm, met kip of met eiersalade. Of met iets anders wat je lekker vindt. Je kunt er op die manier een heerlijk hapje van maken dat niet misstaat op een luxe borrelplank. Ook als je zelf geen problemen hebt met lactose maar bijvoorbeeld vrienden ontvangt die lactosevrije chips kunnen waarderen, dan heb je bij deze een prima suggestie. Hebben jouw gasten of heb jijzelf voorkeur voor een vegan snack? Ook dan is deze chips ideaal.

Boerderij Chips serveersuggestie

Koop de lekkerste chips die je ooit zult proeven gewoon in je eigen supermarkt

Boerderij® Chips wordt gemaakt op een boerderij in de Hoeksche Waard. Maar je hoeft niet in de auto te stappen om naar Zuid-Holland te rijden om van Boerderij® Chips te kunnen genieten. Het is namelijk gewoon te koop in landelijke supermarkten, onder andere bij Albert Heijn en Jumbo. Je vindt Boerderij® Chips op de groente- en fruitafdeling of in het chipsschap. Boerderij® Chips wordt zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Het gehele proces vanaf het poten van de aardappelen tot het verpakken van de chips gebeurt bij ons eigen bedrijf. Wil je meer weten over de ingrediënten van onze chips? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@boerderijchips.nl.